УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тринадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 25 листопада 2021 року

№ 812-13/2021

Про внесення змін в Програму покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів в Надвірнянській міській територіальній громаді на 2021 рік

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності, міська рада

вирішила:

  1. Внести зміни в Програму покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів в Надвірнянській міській територіальній громаді на 2021 рік затверджену рішенням Надвірнянської міської ради від 24.12.2020 № 41-3/2020, а саме перелік заходів, обсяги та джерела фінансування на виконання Програми викласти в новій редакції згідно додатку 1.
  2. Головному розпоряднику та комунальним підприємствам, визначеним виконавцями заходів програми, забезпечити їх реалізацію протягом поточного року.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.) та з питань охорони здоров’я, соціального захисту, законності і правопорядку (голова комісії Марцінковський Р.А.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search