УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ятнадцята сесія, дев’яте пленарне засідання)

РІШЕННЯ

від 03 листопада 2022 року

№ 1301-15/2022

Про внесення змін в Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади

З метою створення умов для ефективної реалізації повноважень місцевого самоврядування Надвірнянської міської територіальної громади в галузі земельних відносин, для наповнення міського бюджету та збільшення його дохідної частини, враховуючи погодження Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 05.12.2022 №63-02/2550, керуючись ст.ст. 26, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, Законом України “Про оренду землі”, міська рада

вирішила:

  1. Внести зміни в Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади (далі- Положення), затвердженого рішенням Надвірнянської міської ради від 03 червня 2021 року №357-9/2021, доповнивши його пунктом 17.18:
    – «17.18. У разі розміщення на земельній ділянці об’єкта нерухомості, відомості якого не внесені до державного реєстру речових прав на нерухоме майно, встановлюється річна орендна плата у розмірі 12 % від нормативно-грошової оцінки.»
  2. Пункт 17.18 Положення вважати пунктом 17.19.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.) та на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search