УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(двацята друга сесія)

РІШЕННЯ

від 13 липня 2023 року

№ 1548-22/2023

Про встановлення ставок зі сплати земельного податку на території Надвірнянської міської територіальної громади

З метою встановлення ставок земельного податку на території Надвірнянської міської ради  та збільшення дохідної частини міського бюджету, що сприятиме стійкому соціально-економічному розвитку міста,  керуючись абзацами другим і третім пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України та пунктом 24 частини першої статті 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету, майна і власності, міська рада

вирішила:

  1. Установити на території Надвірнянської міської територіальної громади ставки земельного податку, згідно з додатком.
  2. Оприлюднити рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Надвірнянської міської ради.
  3. Рішення набирає чинності з 01 січня 2024 року.
  4. Контроль за повнотою та своєчасністю перерахування збору до бюджету міста Надвірна здійснює Надвірнянська ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області.
  5. Визнати такими що втратило чинність з 01.01.2024 року рішення Надвірнянської міської ради від 03.06.2021 № 325-9/2021 “Про встановлення ставок із сплати земельного податку на 2022 рік на території Надвірнянської міської територіальної громади” (зі змінами).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search