УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(двацять дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 21 грудня 2023 року

№ 1901-29/2023

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Лоєва Надвірнянської міської територіальної громади

Розглянувши технічну документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Лоєва Надвірнянської міської територіальної громади, розроблену ТзОВ “МВ-ЗАХІД”, враховуючи “Положення про державний фонд документації із землеустрою”, на виконання вимог ст. 15,18,23 Закону України “Про оцінку земель”, Постанову Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року №1147 “Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок”, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 5,26,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” враховуючи висновок постійної депутатської комісії міської ради з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна, міська рада

вирішила:

  1. Затвердити технічну документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Лоєва Надвірнянської міської територіальної громади.
  2. Встановити, що визначення кожного з локальних факторів для окремої земельної ділянки проводити на основі карти впливу локальних факторів оцінки.
  3. Зобов’язати платників орендної плати внести зміни в договори оренди землі в частині розрахунку орендної плати за земельні ділянки, починаючи 01.01.2025 року, застосовуючи нормативну грошову оцінку земель населеного пункту с. Лоєва Надвірнянської міської ради, яка затверджена цим рішенням.
  4. В зв’язку з прийнятим п.1 даного рішення, вважати таким, що втрачає чинність з 01.01.2025 року рішення Лоївської сільської ради від 27.06.2016 року №69-5/2016 ”Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Лоєва”.
  5. Оприлюднити дане рішення згідно вимог чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search