УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(двацять дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 21 грудня 2023 року

№ 1898-29/2023

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Парище Надвірнянської міської територіальної громади

Розглянувши технічну документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Парище Надвірнянської міської територіальної громади, розроблену ТзОВ “МВ-ЗАХІД”, враховуючи “Положення про державний фонд документації із землеустрою”, на виконання вимог ст. 15,18,23 Закону України “Про оцінку земель”, Постанову Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року №1147 “Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок”, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 5,26,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” враховуючи висновок постійної депутатської комісії міської ради з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна, міська рада

вирішила:

  1. Затвердити технічну документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Парище Надвірнянської міської територіальної громади.
  2. Встановити, що визначення кожного з локальних факторів для окремої земельної ділянки проводити на основі карти впливу локальних факторів оцінки.
  3. Зобов’язати платників орендної плати внести зміни в договори оренди землі в частині розрахунку орендної плати за земельні ділянки, починаючи 01.01.2025 року, застосовуючи нормативну грошову оцінку земель населеного пункту с. Парище Надвірнянської міської ради, яка затверджена цим рішенням.
  4. В зв’язку з прийнятим п.1 даного рішення, вважати таким, що втрачає чинність з 01.01.2025 року рішення Парищенської сільської ради від 05.07.2016 року №55-7/2016 ”Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Парище та с. Лісна Велесниця”.
  5. Оприлюднити дане рішення згідно вимог чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та комунального майна (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search