УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(третя сесія)

РІШЕННЯ

від 24 грудня 2020 року

№ 89-3/2020

Про затвердження фінансового плану КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” Надвірнянської міської ради на 2021 рік

Розглянувши висновок постійної комісії міської ради з питань землекористування та земельних відносин про внесення змін в рішення міської ради від 22.10.2020 №2048-45/2020 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями площею 0,1327 га в м.Надвірна на вул.Мазепи, 24«а» Надвірнянській міській раді», керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Затвердити фінансовий план комунального некомерційного підприємства “Надвірнянська центральна районна лікарня” Надвірнянської міської ради на 2021 рік (додається).
  2. Відповідальність за виконання показників фінансового плану на 2021 рік покласти на директора комунального некомерційного підприємства “Надвірнянська центральна районна лікарня” Надвірнянської міської ради Ємельянчука С.В.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search