УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тридцять третя сесія)

РІШЕННЯ

від 30 травня 2024 року

№ 2070-33/2024

Про перейменування вулиці Воз’єднання на вулицю Марти і Мирона Свідруків в м.Надвірна

Відповідно до статті 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 3 частини першої статті 3, пункту 7 частини першої статті 8, статті 11 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», розглянувши протокол громадських слухань від 08.08.2023 року та 09.10.2023, 10.10.2023  висновки комісій з питань освіти, культури, туризму, молоді, фізичної культури та спорту і  промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури, з метою деколонізації топоніміки населених пунктів Надвірнянської територіальної громади Надвірнянська міська  рада

вирішила:

  1. Перейменувати вулицю Воз’єднання на вулицю Марти і Мирона Свідруків в місті Надвірна Івано-Франківської області.
  2. Повідомити про прийняте рішення щодо перейменування вулиць населених пунктів Надвірнянської територіальної громади адміністратора інформаційної системи Міністерства юстиції України, з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ тощо, національного оператора поштового зв’язку, органу ведення Державного реєстру виборців.
  3. Оприлюднити це рішення в газеті «Народна Воля» та на офіційному сайті Надвірнянської міської ради https://nadrada.gov.ua.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури міської ради забезпечити встановлення необхідних знаків, вказівників згідно п.1 даного рішення.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, підприємництва, інвестицій, містобудування та архітектури (голова комісії Турів В.Ф.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search