УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

від 05 липня 2024 року

№ 2198-34/2024

Про надання дозволу Філії “Надвірнянське лісове господарство” ДП “Ліси України” на спеціальне використання природних ресурсів у межах лісового заказника місцевого значення “Страгора” на 2024 рік

З метою проведення ефективної, цілеспрямованої діяльності з організації та координації заходів щодо охорони навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, раціонального використання природних ресурсів міста,  керуючись  ст. 91 Закону України  “Про природно-заповідний фонд України, ст.15 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, відповідно пункту 36 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання Філії “Надвірнянське лісове господарство” ДП “Ліси України”  про надання  дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення (лісового заказника місцевого значення “Страгора”) Стримбівського старостинського округу Надвірнянської міської територіальної громади № 396/21.8-2-2024 від 03.06.2024, міська рада:

вирішила:

  1. Надати дозвіл Філії “Надвірнянське лісове господарство” ДП “Ліси України” на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення (лісового заказника місцевого значення “Страгора”) Стримбівського старостинського округу Надвірнянської міської територіальної громади на 2024 рік (додається).
  2. Філії “Надвірнянське лісове господарство” ДП “Ліси України” використовувати природні ресурси згідно з чинним законодавством та в межах ліміту затвердженого розпорядженням Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 29.05.2024 №242.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, і екології
    (Цибулько Є.О.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search