УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(тридцять четверта сесія)

РІШЕННЯ

від 05 липня 2024 року

№ 2201-34/2024

Про звільнення від орендної плати орендарів майна комунальної власності

Керуючись Конституцією України, Указом Президента України від 24.02.2022 №64 «Про введення воєнного стану в Україні», Законами України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №2102-IX, «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. №483, Законом України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення», міська рада

вирішила:

  1. Звільнити від орендної плати на період з 01.05.2024 до початку опалювального сезону орендарів комунального майна, які використовують майно з метою надання послуг із забезпечення теплопостачання соціальних об’єктів (навчальних закладів), а саме Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕКОЕНЕРГОТЕПЛО» та Товариство з обмеженою відповідальністю «ІФКОМСЕРВІС-НАДВІРНА»
  2. Надвірнянській міські раді призупинити нарахування орендної плати, штрафних санкцій та здійснити перерахунок орендної плати за користування майном комунальної власності орендарям, вказаним в пункті 1 даного рішення, без внесення відповідних змін до договорів оренди.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search