УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(четверта позачергова сесія)

РІШЕННЯ

від 15 січня 2021 року

№ 97-4/2021

Про звернення Надвірнянської міської ради

Заслухавши звернення міського голови Андрійовича З.М. до Президента України Зеленського В.О., Прем’єр-Міністра України Шмигаля Д.А., голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Тарасюка В.В., голови правління НАК “Нафтогаз України” Коболєва А.В. щодо підвищення тарифів на енергоносії, відповідно до ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши звернення депутатів Надвірнянської міської ради, міська рада

вирішила:

  1. Схвалити звернення Надвірнянської міської ради до Президента України Зеленського В.О., Прем’єр-Міністра України Шмигаля Д.А., голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Тарасюка В.В., голови правління НАК “Нафтогаз України” Коболєва А.В., з приводу підвищення тарифів на енергоносії (додається).
  2. Звернення надіслати Президенту України Зеленському В.О., Прем’єр-Міністру України Шмигалю Д.А., голові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Тарасюку В.В., голові правління НАК “Нафтогаз України” Коболєву А.В.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Т.М.Пекарського.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search