УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 11 лютого 2021 року

№ 114-5/2021

Про проект “Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської міської територіальної громади”

Відповідно до ст.18, 19 Закону України “Про дошкільну освіту”, ст.2 Закону України “Про доступ до публічної інформації”, ст.32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою забезпечення права дитини на доступність здобуття дошкільної освіти, спрощення процедури та вільного доступу до інформації про облік дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади Надвірнянської міської територіальної громади, міська рада

вирішила:

1. Прийняти проект регуляторного акту “Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської міської територіальної громади”, далі Положення, додається.

2. Проект “Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської міської територіальної громади” розмісти на офіційному веб-сайті міської ради для громадського обговорення.

3. Після громадського обговорення та врахування зауважень і пропозицій, затвердити регуляторний акт “Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської міської територіальної громади” на сесії Надвірнянської міської ради, відповідно до чинного законодавства.

4. Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 08.12.2020 року №16-2/2020 “Про План діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік”, а саме: доповнити п.8 Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської міської територіальної громади.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, туризму, молоді, фізичної культури та спорту (голова комісії Микитин А.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search