УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 11 лютого 2021 року

№ 137-5/2021

Про проект “Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади”

З метою створення умов для ефективної реалізації повноважень місцевого самоврядування Надвірнянської міської територіальної громади в галузі земельних відносин, для наповнення місцевого бюджету громади та збільшення його дохідної частини, керуючись ст.ст. 26, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, Законом України “Про оренду землі” Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, міська рада

вирішила:

  1. Прийняти проект регуляторного акту “Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади” (додаток 1).
  2. Проект “Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади” розмісти на офіційному веб-сайті міської ради для громадського обговорення.
  3. Після громадського обговорення та врахування зауважень і пропозицій, затвердити регуляторний акт “Положення про встановлення орендної плати за землю на території Надвірнянської міської територіальної громади” на сесії Надвірнянської міської ради, відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.) та з питань  землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search