УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(п’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 11 лютого 2021 року

№ 177-5/2021

Про надання згоди на проведення експертно-грошової оцінки орендованої земельної ділянки площею 0,0467 га на вул.Грушевського, 72«а» в с.Лоєва для будівництва та обслуговування магазину  (орендар Винник М.П.)

Розглянувши заяву Винник Марини Павлівни, яка проживає за адресою: м.Надвірна, вул.персональні дані, про надання згоди на проведення експертно-грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0467 га на вул.Грушевського, 72«а» в с.Лоєва, для будівництва та обслуговування магазину для її викупу орендарем та надання згоди на внесення авансового платежу за викуп цієї ділянки в розмірі до 20% нормативно-грошової оцінки землі, договір купівлі-продажу від 06.11.2020 року, керуючись ст.16, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 128 Земельного кодексу України, міська рада

вирішила:

  1. Надати згоду на проведення експертної грошової оцінки орендованої земельної ділянки площею 0,0467 га на вул.Грушевського, 72«а» в с.Лоєва для будівництва та обслуговування магазину, з метою її приватизації, шляхом викупу орендарем Винник Мариною Павлівною.
  2. Надати згоду на укладення із Винник М.П. договору про сплату авансового внеску оплати ціни земельної ділянки в розмірі до 20% нормативно-грошової оцінки орендованої земельної ділянки площею 0,0467 га на вул.Грушевського, 72«а» в с.Лоєва для будівництва та обслуговування магазину.
  3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search