УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(шоста сесія)

РІШЕННЯ

від 25 березня 2021 року

№ 252-6/2021

Про проєкт «Порядку передачі в оренду майна комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади» (нова редакція)

Керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону культурної спадщини», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» №483 від 3 червня 2020 р., міська рада

вирішила:

  1. Затвердити проєкт «Порядку передачі в оренду майна комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади», нова редакція (додаток 1).
  2. Повідомлення про час і місце проведення громадських слухань з обговорення проєкту нової редакції «Порядку передачі в оренду майна комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади» розмістити на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.
  3. Проєкт нової редакції «Порядку передачі в оренду майна комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади» розмістити на офіційному веб-сайті міської ради для громадського обговорення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search