УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(шоста сесія)

РІШЕННЯ

від 25 березня 2021 року

№ 304-6/2021

Про погодження межі землекористування земельною ділянкою на вул.Січинського, б/н для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівників Миклин В.М., Миклин М.В.

Розглянувши заяву Яремчук Ганни Василівни, яка проживає за адресою: персональні дані, щодо погодження межі землекористування земельною ділянкою в м.Надвірна на вул.Січнського, б/н для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівників Миклин В.М., Миклин М.В. протокол постійної депутатської комісії міської ради з питань землекористування та земельних відносин від 18.03.2021, керуючись ст. ст.12, 118, 198 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Погодити Яремчук Г.В. межу користування земельною ділянкою площею 0,0600 га в м. Надвірна на вул. Січинського, б/н для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівників Миклин В.М., Миклин М.В. по межі земельної ділянки (земельно кадастровий №2624010100:07:001:0467) згідно земельно-кадастрової документації, виготовленої ФОП Йосипенком А.О., додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search