УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(шоста сесія)

РІШЕННЯ

від 25 березня 2021 року

№ 306-6/2021

Про утворення та затвердження складу конкурсної комісії з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавця земельних торгів з продажу на конкурентних засадах земельних ділянок комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису).

У відповідності до ст.12, ч.1 ст.15, ч.4 ст.122, ч.3 ст.123, ч.3 ст.128, ч.3 ст.135, ч.1-3 ст.136 Земельного кодексу України, керуючись ст.26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

  1. Утворити конкурсну комісію з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавця земельних торгів з продажу на конкурентних засадах земельних ділянок комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису).
  2. Затвердити склад конкурсної комісії з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавця земельних торгів з продажу на конкурентних засадах земельних ділянок комунальної власності Надвірнянської міської територіальної громади або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису):
    Голова комісії : Йостипенко О. В. – заступник міського голови;
    Секретар комісії : Лесик О. Г. – головний спеціаліст сектору приватизації і орендних відносин управління земельних ресурсів;
    Члени комісії :
    Хлопан Л. В. – начальник управлння земельних ресурсів;
    Менів О. Д. – начальник відділу землекористування управління земельних ресурсів;
    Марцінковський Р.А. – депутат міської ради;
    Бородач Т. В. – депутат міської ради;
    Дем’янчук  Я. Б. – начальник юридично відділу міської ради;
  3. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 20.09.2016 №318-9/2016.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search