УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 03 червня 2021 року

№ 416-9/2021

Про погодження межі землекористування земельною ділянкою в с. Молодків на вул. Горішнянка, 57 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівника Івасик М.Д.

Розглянувши заяву Іванківа Івана Дмитровича, який проживає за адресою: персональні дані щодо погодження межі землекористування земельною ділянкою в с. Молодків на вул. Горішнянка, 57 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівника Івасик М.Д., акт виходу комісії по розгляду земельного спору від 27.05.2021 року, керуючись ст. ст.12, 118, 198 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Погодити Іванківу Івану Дмитровичу межу користування земельною ділянкою площею 0,1861 га в с. Молодків на вул. Горішнянка, 57 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без підпису межівника Івасик М.Д., згідно земельно-кадастрової документації, виготовленої ТОВ Прикарпатський інформаційно-кадастровий центр, додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search