УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 03 червня 2021 року

№ 418-9/2021

Про внесення змін до рішення міської ради від 26.11.2020 № 8-1/2020 “Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій”

Розглянувши заяви депутатів міської ради, керуючись ст.ст. 26,47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 26.11.2020 № 8-1/2020 “Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій”, а саме:
    1.1. Вивести із складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології депутата міської ради Мандзюка Володимира Михайловича.
    1.2. Ввести до складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології депутатів міської ради Левицького Андрія Михайловича, Нагорняка Богдана Ярославовича, Цибулька Євгена Олександровича.
    1.3. Обрати головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології Цибулька Євгена Олександровича.
    1.4. Ввести до складу постійної комісії міської ради з питань землекористування та земельних відносин депутатів міської ради Вацика Романа Михайловича, Левицького Андрія Михайловича.
    1.5. Ввести до складу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, майна та власності депутата міської ради Туєшина Олега Володимировича.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Пекарського Т.М.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search