УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 03 червня 2021 року

№ 424-9/2021

Про внесення змін до статуту комунального некомерційного підприємства “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради та затвердження статуту в новій редакції

Розглянувши лист в. о. директора КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради Бізіля І.І. про створення в Дитячій лікарні Надвірнянського району відділення первинної медичної допомоги та необхідності внесення відповідних змін до статуту комунального некомерційного підприємства, керуючись Статутом КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, нормами Цивільного та Господарського кодексів України, міська рада

вирішила:

  1. Доповнити підпункт 8.1.3 пункту 8.1. Статуту КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради абзацом шість наступного змісту:
    «- Відділення первинної медичної допомоги.»
  2. Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства “Дитяча лікарня Надвірнянського районну” Надвірнянської міської ради в новій редакції (додається).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, майна і власності (голова комісії Новосельський Т.В) та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту, законності і правопорядку (голова комісії Марцінковський Р.А.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search