УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(дев’ята сесія)

РІШЕННЯ

від 03 червня 2021 року

№ 383-9/2021

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населеного пункту с. Гвізд та передачу їх у власність

Розглянувши заяви громадян про затвердження проектів землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність з доданими проектами землеустрою та інші представлені документи, керуючись ст. ст.12, 93, 118, 121, 186-1 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

  1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населеного пункту с. Гвізд та передати земельні ділянки громадянам у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства, для будівництва індивідуальних гаражів, згідно додатку.
  2. Зобов’язати громадян, вказаних в додатку даного рішення, виконувати обов’язки власників відповідно до вимог ст.91 Земельного кодексу України.
  3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування та земельних відносин (голова комісії Туєшин О.В.).

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search