НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 11 червня 2021 року

№ 74

Про утворення комісії з використання субвенції з державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа

Відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України “Про охорону дитинства”, Закону України “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 “Про затвердження порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа” (зі змінами),  виконавчий комітету міської ради

вирішив:

1. Утворити комісію з використання субвенції з державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа.

2. Затвердити Положення про комісію з використання субвенції з державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа виконавчого комітету Надвірнянської міської ради, згідно з додатком 1.

3. Затвердити склад комісії з використання субвенції з державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, виконавчого комітету Надвірнянської міської ради, згідно з додатком 2.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника  міського голови Гундяка  Я.В.

Міський голова

Андрійович З. М.

Міський голова
Андрійович З. М.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search