УКРАЇНА
НАДВІРНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

восьмого скликання
(сімнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 23 лютого 2023 року

№ 1316-17/2023

Про реорганізацію міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд» шляхом приєднання до комунального підприємства «Надвірнакомунсервіс»

Керуючись ст. 25, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, Закону України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”, ч.4 ст. 31 Закону України “Про Національний архівний фонд та архівні установи”, Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419, п. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу ХІV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 р. № 1000/5, міська рада

вирішила:

  1. Реорганізувати міське комунальне підприємство «Надвірнашляхбуд» (код ЄДРПОУ 31345691) шляхом приєднання до комунального підприємства «Надвірнакомунсервіс» (код ЄДРПОУ 33617326).
  2. Комунальне підприємство «Надвірнакомунсервіс» є правонаступником усіх прав та обов’язків міського комунального підприємства  «Надвірнашляхбуд».
  3. Утворити Комісію з реорганізації міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд», згідно Додатку 1. Зміни до персонального складу Комісії з реорганізації вносяться згідно розпорядження міського голови. Встановити місцезнаходження Комісії: м.Надвірна, вул.Комунальна,2.
  4. Установити, що до комісії з реорганізації переходять повноваження щодо здійснення керівництва і діяльності юридичної особи, що припиняється -міське комунальне підприємство «Надвірнашляхбуд» (код ЄДРПОУ 31345691) на період  реорганізації.
  5. Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог до міського комунального підприємство «Надвірнашляхбуд» (код ЄДРПОУ 31345691), протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації цього підприємства.
  6. Затвердити План заходів з реорганізації міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд» (Додаток 2).
  7. Затвердити форму передавального акту (Додаток 3). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.
  8. Затвердити форму акту приймання-передавання документів, що нагромадилися під час діяльності міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд», що приєднується до комунального підприємства «Надвірнакомунсервіс» (Додаток 4). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.
  9. Комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд», у порядку, передбаченому законодавством та передати їх комунальному підприємству «Надвірнакомунсервіс».
  10. Комунальному підприємству «Надвірнакомунсервіс» забезпечити фізичне приймання документів що нагромадилися під час діяльності міського комунального підприємства «Надвірнашляхбуд».
  11. Голові комісії з реорганізації забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про хід і результати проведеної роботи інформувати Надвірнянську міську раду шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.
  12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань з питань планування, бюджету, майна і власності  (голова комісії Новосельський Т.В.) та з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою і екології (голова комісії Цибулько Є.О.).

Міський голова

Зіновій АНДРІЙОВИЧ

Міський голова
Зіновій АНДРІЙОВИЧ

HomeCategoriesWishlistAccount
Search